Официални представители на MOES за България.
 
Надяваме се нашите life hack-ове да са ви от полза! 

В настоящата статия можете да откриете няколко съвсем евтини варианта, с които да подобрите ежедневието си. Всички уреди, за които ще говорим на тази страница се инсталират лесно, не изискват специално нищо повече освен да се проследи описаното в кратката им листовка за инсталация. Предназначени са за абсолютни начинаещи хора с мисията да превърнат дома си в умен, за да си създадат допълнителен комфорт. А с цел да ви представим наистина евтини и ефективни решения, то подбрали сме джаджи, които не изискват нищо повече от обикновена Wi-Fi връзка, нещо, което е налично почти във всеки дом. Ще споделим и от личен опит в какви елементарни битовизми сме изпадали и как тази уреди могат да са “спасители”. Вижте нашите т.н. life-hack - трикове, нови методи, с които подобряваме живота си. Да започваме: 

Смарт ключ за бойлер

Смарт ключ за бойлер

Ситуация 1: Море с децата. Цяла седмица почивка, след която се прибирате изморени и изцедени. Просто искате да извадите всичкият пясък от 83-те пясъчни замъка, построени за една седмица. 

Топла вода вкъщи след почивката няма.

Ситуация 2: Вкъщи сме пестеливи и предпочитаме бойлерът да е включен през нощта, предвид значително по-ниската тарифа на ток. Да, но предната вечер сме забравили да натиснем копчето.

Сърдене, цупене, къпане със студена вода, чакане, тропане … , ако предния ден бойлерът не е бил включен. 

РЕШЕНИЕ: Ключ за бойлер с Wi-Fi управление. С него можете да включвате и изключвате бойлера си от разстояние, използвайки мобилния си телефон за дистанционно. Също така можете да настроите и график за включване, благодарение на който ще сте сигурни, че през деня, докато семейството ви се къпе, бойлерът ви няма да е включен, т.е. ще добавите допълнителна безопасност в ежедневието. 

Цената на удоволствието: На сайта на Vi Smart Home можете да намерите подобни качествени продукти за около 40-50 лв

Смарт ключ за осветление

Смарт ключ за осветление

Ситуация 1: Лежите вечер с книга. Не ви се става за изгасите. 

Трябва да се надигнете сънени да спрете лампата.

Ситуация 2: Тръгвате да излизате. В последния момент преди да заключите входната врата виждате в дъното на коридора, че в една от стаите свети.

Събувате се и се връщате да изгасите. 

РЕШЕНИЕ: Ключ за осветление, управляван чрез Wi-Fi мрежа. Телефонът ви се превръща в едно своеобразно дистанционно за лампата. Разбира се, модулът на ключа има и бутон, който да включвате и изключвате осветлението по конвенционалния начин. Да споменем ли, че няма да е само по филмите “Сири, изгаси лампата”?

Цената на удоволствието: Около 40 лв еднократно ще са ви необходими, за да се поглезите ежедневно по много пъти с подобно управление на осветлението. 

Смарт сензор за отворена врата или прозорец

Смарт сензор за отворена врата или прозорец

Ситуация 1: Тръгвате на път и се безпокоите да не влязат похитители в жилището ви. 

Тревога.

Ситуация 2: Малкото ви дете трябва да остане само за известно време вкъщи.

Тревога, тревога… 

РЕШЕНИЕ: Сензор, монтиран към врата или към прозорец вкъщи, който да ви известява чрез приложение на смарт телефона кога е отворена и кога не дадената част от дома ви. 

Цената на удоволствието: 26 лв. за спокойствието.  

Умен електрически контакт

Умен електрически контакт

Ситуация 1: Забравили сте ютията дали е изключена. А вече сте на събитието, за което сте тръгнали с перфектно изгладената риза.

Паника.

Ситуация 2: Прибирате се вкъщи по сред лято и искате да е хладно след дългия работен ден. 

Несгода с температурата известно време.

РЕШЕНИЕ: Чрез смарт електрически контакт ще можете да превърнете отдавна купените си домакински уреди в умни. Контактът ще ви позволи да давате сигнал от телефона си кога да е включено подаването на електричество и кога не. По този начин ви ще имате дистанционно, а също така и в приложението на смарт телефона ви и статистика за изразходената електроенергия от дадения консуматор. 

Цената на удоволствието: около 40 лв. Можете да разгледате на сайта на Vi Smart Home и редица цветове и дизайни на електрически контакти, които да се впишат перфектно с вашият интериорен дизайн. 

Смарт продукти

Животът е на един клик разстояние от това да бъде по-добър!

VI Smart Home
Ви Смарт Хоум ООД | гр. Русе, ул Сърнена Гора 9
  Начало

За нас

Продукти

Смарт ключове

Смарт модули

Термостати и термо глави

Смарт контакти

Сензори и безопасност

Смарт задвижки

Смарт устройства за контрол

Други

Промоции

Защо умен дом

КОНТАКТИ