Официални представители на MOES за България.
 

Умният дНе, драги читатели. От началото още държим да подчертаем, че не се изисква много четене, време, главоблъсканици, две висши образования и прочие.
Тук става дума чисто и просто за плюсовете, които лесно можете да въведете в дома си с няколко дребни джаджи. Чували ли сте “Работи умно, а не много”? Ще разискаме еквивалента на тази максима, но относно домовете ни. Защото не притичването по-бързо да затворите вратата, за да “не избяга топлото” ежедневно по много пъти, ще ви спести от сметките. А именно автоматизацията на дома ви. И ако и вие сте от мързеливите спестовници, е, на правилното място сте.ом притежава обща мрежа, която свързва уреди и части от дома ви, които можете да продължите да използвате по типичния начин, но и да управлявате от разстояние. Нека не забравяме и факта, че в случая управлението се простира далеч отвъд включване и изключване. 

Причина 1

Причина 1

Ще можете да управлявате всичките си домашни уреди от едно място. От дивана например, от работното си място, от хотела, в който сте отседнали на почивка дори. Всъщност единственото, което трябва да се научите, е да използвате едно приложение на телефона си, което Пще ви предостави безброй много опции и функции.

Причина 2

Причина 2

Ще можете да добавяте нови уреди към домашната си система. Всички знаем, че уредите се чупят или излизат нови, подобрени техни версии. Комфортът няма да бъде ограничен, а напротив - винаги ще имате опция да добавяте и да управлявате нови автоматизации из дома си. 

Причина 3

Причина 3

Ще можете да следите енергийния разход на всеки един електроуред. В края на месеца няма да имате голямата въпросителна “как стана такава сметката ми”.

Причина 4

Причина 4

Ще можете да сте енергийно ефективни. Към домашната мрежа имате опцията да добавите един термостат, който да реши проблема ви с охлаждането и затоплянето. Например от приложението на телефона си задавате седмичен график, според това кога сте вкъщи и кога не, и поддържате приятни температури за вас по възможно най-лесния, приятен и евтин начин.  

Причина 5

Причина 5

 Безопасност. Като цяло това може да е достатъчна причина без да четете останалите. Чрез смарт устройствата лесно може да ви става ясно да не би някой от семейството да е забравил включено нещо без необходимост. Ютия, преса за коса…

Добавяне на един смарт контакт на обичайното място, където се използват, ще ви спести голям брой притеснения. 

Причина 6

Причина 6

Удобството на дистанционното. Мнозина си спомняме какво е телевизор без дистанционно. Веднъж свикнали да използвате приложението на телефона си за други домашни уреди, ще усетите каква неразделна част ще се превърнат смарт устройствата. Тъкмо това подсеща да изключим лампата в другата стая. Готово, без надигане от стола. 

Причина 7

Причина 7

Ще можете да добавите сигурност за дома ви. Реална, физическа. Лесно можете да добавите опции за наблюдение и сигурност, а такива има много:

  • детектори за движение;
  • камери;
  • автоматизирани ключалки…

Смарт продукти

Животът е на един клик разстояние от това да бъде по-добър!

VI Smart Home
Ви Смарт Хоум ООД | гр. Русе, ул Сърнена Гора 9
  Начало

За нас

Продукти

Смарт ключове

Смарт модули

Термостати и термо глави

Смарт контакти

Сензори и безопасност

Смарт задвижки

Смарт устройства за контрол

Други

Промоции

Защо умен дом

КОНТАКТИ